وکیل طلاق یک طرفه در ایلام

طلاق یک طرفه ایلام - وکیل طلاق یک طرفه در ایلام
5/5 - (1 امتیاز)

طلاق یک طرفه

یکی از مهم‌ترین و بهترین کارهایی که باید هر کسی برای طلاق یک طرفه در ایلام-گواهی عدم امکان سازش  انجام دهد، مشاوره با وکیل طلاق می‌باشد. همه ما می‌دانیم که روند اداری و قانونی طلاق در ایران مشکلات و پیچیدگی‌هایی دارد که فقط و فقط به کمک یک وکیل درجه یک امکان پذیر می‌باشد

به طور کلی طلاق هم می تواند از طرف زوج باشد و هم از طرف زوجه و مردان می توانند با مراجعه به دادگاه و دریافت گواهی عدم امکان سازش همسر خود را طلاق دهند.

البته این امر در صورتی اجرا خواهد شد که زوج تمام حقوق زوجه را پرداخت کند و مهلت اجرای طلاق از طرف زوج 3 ماه می باشد و مهلت اجرای طلاق از طرف زوجه 6 ماه است

در حقیقت طلاق یک طرفه به آن نوع از طلاق گفته می شود که برخلاف طلاق توافقی که زوجین به این توافق می رسند که به زندگی مشترک خاتمه دهند و‌ در مورد مسائل مالی و غیر مالی به توافق می رسند.

درخواست های طلاق به سه دسته تقسیم می شود:

1. درخواست طلاق یکطرفه زن

2. درخواست طلاق یکطرفه مرد

3. درخواست طلاق توافقی از طرف زوجین (مرد و زن)

طلاق توافقی: در این نوع از طلاق، چون هر دو طرف، رضایت به جدایی دارند ، می توانند با دریافت گواهی عدم امکان سازش، اقدام به ثبت طلاق خود کنند و 3 ماه برای اجرای آن مهلت داده می شود

اما اگر دادگاه به موضوع طلاق به درخواست زن رسیدگی کند، در نهایت، حکم طلاق صادر می کند ؛ نه گواهی عدم سازش و 6 ماه بای اجرای آن فرصت هست

 

مقاله در خصوص وکیل طلاق توافقی در ایلام

 

در طلاق یک طرفه زوجینی که در حال جدایی از یکدیگر هستند، هنگام رویایی با یکدیگر ممکن است قادر به کنترل خود نبوده و بین این آن‌ها بحث و جدلی به وجود بیاید. یک وکیل خوب در ایلام باید پرونده طلاق در این شهر را به نحوی پیش ببرد که، نیاز به حضور موکلش در جلسات دادگاه نباشد.

این امر نه تنها از لحاظ روحی و روانی برای زوجین بهتر بوده بلکه کمک می‌کند پروسه طلاق بدون فلج شدن دیگر کارهای روزمره زوجین سپری گردد.

موضوعاتی که در قوانین طلاق به آن‌ها پرداخته شده است شامل حق طلاق، حضانت فرزندان، مهریه، جهیزیه، نفقه و عده است که در ادامه به آن‌ها  خواهیم پرداخت.

حق طلاق

طبق قوانین موجود حق طلاق در ایران با مرد بوده و تنها در مواردی که قانون پیش‌بینی کرده است زن قادر به جدایی از همسر خود خواهد بود. البته در صورتی که زوجه بخواهد و زوجه نیز به خواسته او تن دهد، می‌توان از همسر خود حق طلاق بگیرد.

در صورتی که زن این حق را داشته باشد البته به صورت محضری، در شرایطی خاص امکان جدایی از همسر را بدون اجازه از او دارد.

نفقه

نفقه در صورتی به زن تعلق می‌گیرد که او در طول رابطه مشترک از وظایف زناشویی خود سرباز نزده و بدون اجازه مرد محل زندگی را ترک نکرده باشد.

بنابراین در صورتی که زن تا زمان طلاق در محل زندگی مشترک مانده و تمام وظایف زناشویی خود را نیز به جایی آورده است، در صورتی که مرد از پرداختن حق نفقه خودداری کرده باشد؛ قانون او را محکوم به پرداخت آن می‌کند.

مهریه

مهریه یکی از مهمترین موضوعات مرتبط با طلاق است. طبق قانون به محض وقوع عقد ازدواج  بین زوجین زن صاحب نصف مهریه می‌شود و پس از تشکیل زندگی مشترک و شروع رابطه زناشویی زن صاحب تمام مهریه مقرر شده در عقدنامه می‌گردد.

بنابراین هنگام طلاق مرد موظف است تمام حق و حقوق زن را که مهریه را نیز شامل می‌شود به او بدهد.

حضانت

دیگر مقوله مرتبط با بحث طلاق حضانت فرزندان است. حضانت یکی از مهم ترین و مورد بحث ترین موضوعات است چرا که در آینده فرزند تاثیر بسیاری دارد. حق حضانت نیز طبق قانون با پدر می‌باشد.

البته در اینجا یک استثنا وجود دارد. در صورتی که مادر تمایل به نگهداری فرزند خود داشته باشد، اگر فرزند کمتر از هفت سال باشد این امکان برای او وجود دارد.

جهیزیه

طبق قانون فراهم نمودن تمام لوازم زندگی با مرد می‌باشد. اما طبق روال عرف در کشور ما دختران هنگام ورود به منزل همسر لوازمی را به عنوان جهیزیه با خود می‌برند.

هنگام طلاق در صورتی که زن فاکتور جهیزیه داشته باشد می‌تواند طبق همان فاکتور لوازمی را که با خود برده است پس بیاورد.

عده

عده مدت زمانی است که طبق قانون و شرع زن بعد از طلاق حق ازدواج با مرد دیگری را ندارد.

مدت زمان عده برای زنان سه ماه بوده که در برخی از طلاق‌ها همانند طلاق رجعی پس از جاری شدن صیغه طلاق، در مدت زمان عده مرد حق رجوع به همسر و انصراف از طلاق را دارد.

 

%D9%88%DA%A9%DB%8C%D9%84 %D8%B7%D9%84%D8%A7%D9%82 %DB%8C%DA%A9 %D8%B7%D8%B1%D9%81%D9%87 %D8%A7%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%85 660x297 - وکیل طلاق یک طرفه در ایلام

طلاق یک طرفه از طرف زوج

در گذشته بر اساس قانون مدنی، زوج می توانست هر وقت که بخواهد زوجه را طلاق دهد.

مطابق قانون در واقع طلاق از طرف زوج را به صورت کاملا یک طرفه پیش بینی کرده بود، زوج می توانست بدون ارائه هیچگونه دلیل و مدرکی به دفاتر ثبت طلاق مراجعه کند و با معرفی نمودن دو شاهد عادل و پرداخت کلیه حقوق مالی همسرش، او را طلاق دهد و زوجه نمی توانست هیچ نقشی در جلوگیری از این طلاق ایفا کند.

اما این قانون موجب سوء استفاده بعضی از زوج ها از این حق قانوی شد.

به علاوه این در بسیاری از موارد و شرایط بسیاری از طلاق ها از روی عصبانیت انجام می گرفت و پس از گذشت مدت زمانی منجر به رجوع از طلاق می شد و این شرایط منجر به بی نظمی در دفاتر طلاق و نظم حقوقی کشور شد.

به همین دلیل برای اینکه تا حد زیادی جلوی تصمیمات عجولانه گرفته شود، ماده ۱۱۳۳ قانون مدنی اصلاح شد: «زوج می تواند با رعایت شرایط مقرر در قانون، با مراجعه به دادگاه تقاضای طلاق همسرش را کند.» و بدنبال آن، قانون حمایت از خانواده مراحل طلاق از طرف زوج را پیش بینی نمود که اکنون زوج برای طلاق دادن همسر خود باید آنها را انجام دهد.

ارجاع به داوری برای بررسی طلاق از طرف زوج

امروزه بر اساس قانون حمایت از خانواده، اگر زوج بخواهد همسر خود را طلاق دهد، باید بعد از مراجعه به مراکر مشاوره ازدواج و طلاق ،به دادگاه مراجعه کند.

نخستین چیزی که در طلاق یک طرفه مدنظر قرار می گیرد، ارجاع به داوری در طلاق است. مطابق قانون مدنی، پس از صدور نامه ارجاع به داوری، هر یک از طرفین دعوی مکلفند ظرف مدت یک هفته به ترتیب به مراحل زیر عمل کنند:

 

  • یک نفر از نزدیکان خود را که متأهل است و حداقل سی سال سن داشته باشد و به مسائل شرعی، خانوادگی و اجتماعی آگاه و پایبند باشد، به عنوان داور به دادگاه معرفی کند.

 

  • در صورتی که فرد واجد شرایط در میان خویشاوندان هر کدام از طرفین دعوی یافت نشود یا به آنها دسترسی نداشته باشند و یا در صورتی که این افراد از پذیرش داوری خودداری کنند، هر یک از زوجین می توانند داور خود را از میان سایر افرادی که دارای صلاحیت باشند انتخاب و معرفی نمایند.

 

  • در صورتی هم که طرفین دعوی داور انتخاب نکنند، دادگاه می تواند به انتخاب داور برای هریک از طرفین اقدام نماید.

%D9%88%DA%A9%DB%8C%D9%84 %D9%BE%D8%A7%DB%8C%D9%87 %DB%8C%DA%A9 %D8%AF%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C %D8%A7%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%85 568x365 - وکیل طلاق یک طرفه در ایلام

گواهی عدم امکان سازش در ایلام

گواهی عدم امکان سازش، نوعی رای و گواهی است که در پی دادخواست عدم امکان سازش صادر می شود و دادگاه در آن حقوق مالی و غیر مالی زوجین را مشخص کرده است. نحوه دریافت گواهی عدم امکان سازش، نیازمند ثبت دادخواست طلاق، در یکی از دفاتر خدمات قضایی است. مدت اعتبار، گواهی عدم امکان سازش، 3 ماه می باشد

مدت اعتبار گواهی عدم امکان سازش، 3 ماه است. یعنی ظرف 3 ماه از تاریخ ابلاغ گواهی ( نه تاریخ صدور آن در دادگاه ) باید آن را به دفترخانه ارائه داد . در صورتی که در این مدت اعتبار، گواهی به دفتر ثبت طلاق ارائه نشود، گواهی عدم امکان سازش، دیگر اعتباری نخواهد داشت .

 

وظیفه ارائه گواهی عدم امکان سازش به دفترخانه، با کسی می باشد که گواهی به نفع او صادر شده است؛ یعنی کسی که درخواست گواهی عدم سازش کرده است و دادگاه درخواست او را پذیرفته است . بنابراین اگر گواهی به درخواست مرد صادر شده است ، مرد باید تا مدت 3 ماه گواهی را به دفتر ثبت طلاق تحویل دهد .

 

در صورتی هم که گواهی عدم سازش، بابت طلاق توافقی صادر شده باشد ، هر یک از زوجین، می توانند برای ارائه گواهی به دفترخانه، در این مدت 3 ماهه اقدام نمایند. در صورتی که گواهی عدم سازش به درخواست زن، صادر شده باشد، زن باید آن را به دفترخانه ارائه دهد .

 

نکته مهمی که در خصوص مدت و مهلت اعتبار گواهی عدم سازش وجود دارد، آن است که پس از سپری شدن سه ماه از تاریخ ابلاغ گواهی عدم سازش و عدم مراجعه زوجین برای ثبت طلاق ، این گواهی اعتبار خود را از دست می دهد و اگر زوجین هنوز تصمیم به طلاق و جدایی داشته باشند، باید مجددا به دادگاه مراجعه کرده تا گواهی عدم سازش جدید اخذ نمایند .

 

نحوه طلاق یک طرفه از جانب زوج(مرد) در ایلام

در طلاق یک طرفه زوج در ایلام ،بعد از مراجعه زوج به مراکز مشاوره و طی شدن مدت 45 روزه،مراکز مشاوره اقدام به ارائه نظریه می نمایند و مشکلات زوجین را قید و به دفاتر خدمات قضایی برای ثبت ارسال می نمایند و زوج می تواند همراه دادخواست طلاق ،در صورت عدم توانایی مالی در پرداخت یکجای حقوق مالی زوجه،درخواست اعسار را به خواسته خود اضافه نماید

با توجه به اینکه دعاوی خانوادگی در عین سادگی بسیار پیچیده و زمان بر هستند توصیه می گردد از ابتدا تمام مراحل توسط وکیل پایه یک و یا زیر نظر وی انجام شود ما در کنار شما هستیم تا دعاوی خانوادگی را با استفاده از ظرفیت های قانونی به سرانجام برسانیم

شایان ذکر است بسیاری از مردم تصور می‌کنند بحث طلاق نیازی به اخذ وکیل نداشته و خود آن‌ها با چند جلسه حضور در دادگاه خانواده می‌توانند به زندگی مشترک در کنار همسری که دیگر قادر به ادامه آن نیستند خاتمه دهند.

در صورتی که این تصور کاملا اشتباه بوده و عدم اخذ وکیل علاوه بر آنکه منجر به طولانی شدن پروسه پرونده می‌گردد، احتمال پای‌مالی حق و حقوق زوجین را نیز بسیار بالا می‌برد.

مراحل طلاق یک طرفه از جانب مرد توسط وکیل طلاق در ایلام

  • دادخواست صدور گواهی عدم سازش: اولین مرحله برای طلاق یک طرفه از جانب مرد این است که به دفتر خدمات قضایی برود و دادخواست صدور گواهی عدم سازش را نوشته و به دادگاه خانواده ارسال کند.
  • ارجاع به داوری: دادگاه زن و شوهر را به داوری می فرستد و آن ها موظف اند که یک شخص متاهل که واجد شرایط است را به عنوان داور معرفی کنند. این فرد می تواند از نزدیکان آنها باشد.
  • پرداخت حق و حقوق مالی زن: اگر طلاق به صورت یک طرفه از جانب مرد باشد، او موظف است که حق و حقوق مالی زن را که شامل نفقه، مهریه، اجرت المثل و مواردی از این قبیل است را پرداخت کند.
  • دریافت گواهی عدم سازش از دادگاه: زمانیکه دادگاه تشخیص دهد امکان ادامه ی زندگی مشترک بین زن و شوهر وجود ندارد؛ گواهی عدم امکان سازش را برای آن ها صادر می کند.
  • مراجعه به دفاتر ازدواج و طلاق: در مرحله ی آخر زن و شوهر باید به همراه گواهی عدم سازش به در ازدواج و طلاق بروند تا خطبه ی طلاق برای آن ها جاری شود.

نحوه طلاق یک طرف از جانب زوجه(زن) در ایلام

زن در طلاق یک طرفه بعد از مراجعه زوجه به مراکز مشاوره و طی شدن مدت 45 روزه،مراکز مشاوره اقدام به ارائه نظریه می نمایند و مشکلات زوجین را قید و به دفاتر خدمات قضایی برای ثبت ارسال می نمایند

نکته مهم این است که بر اساس قوانین زوجه صرفا در مواردی خاص می تواند نسبت به ثبت دادخواست طلاق اقدام نماید لذا توصیه می شود پیش از هر کاری با وکیل خانواده در ایلام تماس حاصل نمایید

ما در کنار شما هستیم تا دعاوی خانوادگی را با استفاده از ظرفیت های قانونی به سرانجام برسانیم

جعفر جعفرزاده وکیل پایه یک دادگستری :تماس 09185104800

از مهم ترین دلایلی که یک زن می تواند با استناد به آن ها برای جدایی اقدام کند عبارتند از:

  • مرد قدرت باروری نداشته باشد.
  • نفقه زن را پرداخت نکند.
  • مرد بیماری داشته باشد که واگیر دار باشد یا بیماری روانی که به همسرش آسیب بزند.
  • عدم تفاهم و توافق با یکدیگر و یا اینکه مرد خانه را ترک کند.
  • مرد با زنان دیگری رابطه نامشروع داشته باشد یا بدون اجازه ی همسرش با زن دیگری ازدواج کند.
  • شوهر به دلیل ارتکاب جرمی به حبس بالای ۵سال محکوم شود و یا جرمی مرتکب شود که به شان و شخصت همسرش لطمه وارد کند.
  • مرد رفتار هایی مانند ضرب و جرح یا فحاشی داشته باشد. مثلا مدام به همسرش توهین کند.
  • مرد نتواند مسکنی را برای زندگی مشترک تهیه کند.
  • مرد به همسرش خیانت کند و این امر در دادگاه ثابت شود.
  • زن از همسرش متنفر شود و دیگر نتواند با او زیر یک سقف زندگی کند.
  • رها کردن زوجه. مثل مردی که زن و فرزندش را رها می کند و به خارج از کشور می رود.
  • مرد با همسرش مدت زیادی رابطه جنسی برقرار نکند.
  • مرد عیب هایی داشته باشد که در رابطه ی زناشویی آن ها تاثیر بگذارد. مثلا ناتوان در برقراری رابطه جنسی باشد.
  • مرد از همسرش توقعات جنسی نامعقول و بیمارگونه ای داشته باشد.
  • به هر دلیلی مرد برای مدت طولانی از همسرش دور بماند.
  • مرد به مشروبات الکی یا مواد مخدر اعتیاد داشته باشد.

همه ی این مواردی که بیان شد، دلایلی است که زندگی مشترک را برای یک زن بسیار سخت می کند. زنی که شوهری معتاد دارد یا با زن های متعددی رابطه دارد، می تواند خودش برای جدایی اقدام کند.

حتی اگر شوهرش برای طلاق رضایت نداشته باشد. چون قانون این حق را به زن می دهد که وقتی زندگی برایش سخت شد، از همسرش جدا شود، حتی اگر وکالت در طلاق نداشته باشد.

تاثیرات جدی طلاق بر افسردگی کودکان

هنگامی که یکی از زوجین تصمیم می‌گیرد از همسر خود جدا شود، باید علاوه بر معایب طلاق نیز آگاهی کاملی از این موضوع مهم داشته باشد. فکر کردن به شرایط زندگی بعد از طلاق، آینده فرزندان و آسیب‌های اجتماعی احتمالی برای اتخاذ تصمیم نهایی الزامی است. زیرا تصمیم احساسی و عجولانه گاهی مانند شکستن تمام پل‌های پشت سر است. در این حالت راه بازگشتی وجود ندارد و پشیمانی بی فایده است.

در نهایت،اگر قصد جدایی دارید طوری جدا شوید که اگر روزگار مجدد شما را مقابل هم قرار داد شرمنده یکدیگر نشوید!

جعفر جعفرزاده وکیل پایه یک دادگستری :تماس 09185104800

 

advanced-floating-content-close-btnبرای مشاوره تلفنی اینجا کلیک کنید پاسخگویی 16 الی 21